Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Red Wolf kennel

 Sziasztok, CanĐy vagyok, 16 éves lány, a Red Wolf Kennel vezetője. Jelenleg 7 kutyafajtát tenyésztek: ír szetter, gordon szetter, angol szetter, husky, malamut, border collie és samoyed spicc. Kutyáimmal és leszármazottaikkal ma már sok kiemelkedő sikert értünk el amire nagyon büszke vagyok. Több tenyésztő és gazdi tanúsíthatja, hogy a tenyésztés szabályait betartom, csak trözskönyvvel ellátott, gondozott kölyköket adok ki a kezem közül. Nem vagyok profi, de remélem egyszer sikerül azzá válnom :) Nagy örömömre több barátot is szereztem az ebneveldés tenyésztők között. A szetter fajtamentést is én végzem.

 Setter tenyi (Von Graceful kennel) a legjobb barátnőm itt, nagyon jó tenyésztő, és kedves lány. A kutyáit jó helyekről szerzi, be, mindig szól ha talál egy versenyt! :) A kennelemből származó díjnyertes kuytákat szinte mind ő vitte sikerre!

Ezen a honlapon nyomon követhetitek eredményes kutyáim törzskönyvét, díjait, tudomást szerezhettek a tervezett almokról, és éppen eladó kölykökről. Remélem sokan döntetek úgy, hogy tőlem szeretnétek kiskutyát :)

photo edited for free at www.pizap.com
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.